Om oss


OM OSS


Om oss

Hvem vi er og
hva vi gjør

NEMO Transport AS er et familieeid transportselskap med hovedbase på Støren i Midtre Gauldal kommune, 5 mil sør for Trondheim. Her har vi kontor, verksted og garasjer.

Vi har i dag også ansatte og biler stasjonert i Trondheim.

om-oss-nemo
om-oss-nemo-2

Kvalitet og miljø på vei

Vår virksomhet har sine røtter tilbake på slutten av 1930-tallet da Erik O. Røe kjøpte sin første lastebil på gården i Soknedal.
I 2005 ble Røe´s Transport AS fisjonert og NEMO Transport AS ble stiftet. Selskapet eies og drives i dag av andre og tredje generasjon, Magne og Nils Erik Røe.

Vår hovedvirksomhet i dag er kraftfôrtransport i bulk for Felleskjøpet Agri i Trøndelag, samt stykkgodstransport og varetaxi på strekningen mellom Trondheim og Oppdal.

Vi tilstreber å ha en ny og mest miljøvennlig bilpark, som nå teller 4 lastebiler og 4 varebiler i full drift. Alle våre lastebiler og varebiler tilfredsstiller Euro 6 miljøstandard (strengeste) for utslipp. 

Vi har 16 svært dyktige og kompetente ansatte, og vår virksomhet har en årlig omsetning på rundt 18 millioner. Selskapet har en sunn økoomi og har opparbeidet en solid egenkapital.

Nemo Transport AS - Høyeste kredittverdighet